Skip to main content

Loads2GO! aplikacija

Ponude sa Trans.eu uvek pri ruci

Loads2GO!Loads2GO!

Šta dobijate sa Loads2GO! aplikacijom?

Brz pristup ponudama za prevoz tereta

 

Sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, Loads2GO! će vam obezbediti stalni pristup najnovijim ponudama za transport sa Trans.eu berze tereta. Možete da prikažete sve detalje ponude i podatke klijenta bez računara.

Laki pregovori

 

Aplikacija uključuje pun Trans.eu messenger, gde možete brzo da pregovarate i zaključujete transakcije. Omogućava vam da brzo prevodite poruke, kao i da ih preusmeravate na telefonske pozive i e-poruke. Sve u samo nekoliko klikova.

Utovari duž vaše rute

 

Aplikacija automatski prilagođava ponude vašoj trenutnoj lokaciji, omogućavajući vam optimalno korišćenje prostora za utovar. Koristite filtere “My location” i “Search along the route” koji vam omogućavaju da potražite utovare na trenutnoj lokaciji.

Obaveštenja o novim ponudama

 

Uz obaveštenja o novim ponudama, nećete propustiti nijednu priliku i vaše vozilo će biti 100% puno. Ovo štedi vreme, daje vam šansu da zaradite više novca, a nudi i veći komfor posla, jer vas utovari sami pronalaze!

Sigurna saradnja

 

U Loads2GO! steći ćete uvid u ocene saradnje i plaćanja izabranog preduzeća, dokumente i sertifikate, kao i indikator TransRisk. Na ovaj način možete lako proveriti klijenta i brzo odlučiti da uspostavite saradnju.

Loads2GO! je alat koji omogućava punu mobilnost i fleksibilnost u vođenju transportne kompanije.

Bez obzira gde se nalazite, imate stalni pristup ponudama za teret, informacijama o klijentu i messengeru.

Pristup ponudama u Loads2GO! aplikaciji je besplatan za sve klijente Trans.eu platforme. Zahvaljujući mobilnoj aplikaciji, vaše vozilo će uvek biti popunjeno, a vi ćete se fokusirati na ono što je najvažnije – efikasno upravljanje vašim poslovanjem.

Loads2GO!

Preuzmite aplikaciju Loads2GO i napravite nalog

Pristupite utovarima sa lakoćom – kada i gde želite

Loads2GO!Loads2GO!

Loads2GO!

Najčešća pitanja

Da li imate pitanja?
Nazovite nas:

+386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

Loads2GO!
Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

App StoreGoogle Play