Skip to main content

Najbolji Pomoćnik Za Rute

Nabavite teret i odredite najpovoljnije rute na jednom mestu. Najbolji pomoćnik za usmeravanje će vam pružiti informacije o troškovima goriva, ograničenjima i putarinama. Zahvaljujući preciznim mapama i tačnim proračunima, ponude sa Trans.eu brzo i profitabilno možete dobiti.

Poručite pristup

Informacije o troškovima i putarini

Ne pogađajte – izračunajte cenu svakog tereta! Uz informacije o procenjenoj potrošnji goriva i putarinama koje možete očekivati na izabranoj ruti, lako možete odrediti koliko će koštati dovršavanje datog naloga. Da li se pitate kakva će biti ekološka naknada za vaše vozilo u Nemačkoj, Austriji ili Mađarskoj? Informacije ćete pronaći u najboljem pomoćniku za rutu! Sada možete da pregovarate o ponudama brzo i profitabilno na Trans.eu platformi.

Poručite pristup

Uzimajući u obzir ograničenja transporta

Nemojte da vas iznenade saobraćajna ograničenja! Najbolji pomoćnik za rutu koristi bazu podataka o ograničenjima transporta, uključujući standarde emisije, kao i trajne i periodične zabrane. Pomoću profila vozila (unapred definisanih ili prilagođenih), možete još bolje prilagoditi svoju rutu parametrima vašeg vozila. Izbegavajte neprijatna iznenađenja i pronađite najprofitabilniji put.

Poručite pristup

Postavljanje rute

Da li vozite na trajnim ili novim rutama? To više nije problem! Najbolji pomoćnik za rutu vam omogućava da odaberete najprofitabilniji put i odredite alternativna rešenja na osnovu troškova, udaljenosti ili ograničenja transporta. Pomoću novih mapa na Trans.eu, možete još preciznije podesiti svoju rutu.

Poručite pristup

Pratite put zarade pomoću najboljeg pomoćnika za rutu! Proverite šta možete da dobijete

 • Udobnost Imate sve na jednom mestu - obe ponude prevoza iz Trans.eu platforme i alata za planiranje rute. Više ne morate da koristite spoljne programe.
 • Brzina Za nekoliko sekundi dobijate pristup informacijama koje će vam omogućiti da procenite troškove prevoza i podesite rutu. Možete odmah početi pregovore i dobiti nalog!
 • Kontrola troškova Nove mape i tačni proračuni. Sa kombinovanim preciznim mapama koje sadrže informacije o naknadama i zabranama, imate sve detalje koji su vam potrebni da precizirate svoj teret - uključujući klase emisija i težinu tereta. Osvajanje novih ruta i optimizacija fiksnih je na dohvat ruke.
 • Efikasni pregovori Imate sve neophodne argumente za pregovore o cenama na dohvat ruke. Ne dozvolite da vas izvođač iznenadi - prihvatite porudžbinu brzo i profitabilno.

Poručite pristup

Zahtevaj Pristup Najboljem Pomoćniku Za Rutu

Najbolji pomoćnik za rutu je alatka koja vam omogućava da izračunate najpovoljniji put za vaše vozilo. U kombinaciji sa pristupom razmeni tereta, Trans.eu vam pruža mogućnost da brzo pregovarate i dobijate naloge..

 • Planiranje rute za javnu i privatnu razmenu tereta Trans.eu
 • Informacije o procenjenim troškovima potrošnje goriva i putarina
 • Uzimajući u obzir trajne i privremene zabrane transporta
 • Obračun ekološke takse u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj
 • Utvrđivanje preporučenih i alternativnih puteva
 • Obračun predviđenih emisija CO2e
 • Unapred definisanih i pojedinačnih profila vozila
 • Mogućnost izbegavanja naplatnih rampi i isključivanja lokacija
Saznajte više

Već imate račun na Trans.eu?

Prijavite se na svoj nalog na platformi Trans.eu i naručite pristup najboljem Pomoćniku Za Rutu.

Još uvek nemate račun Trans.eu?

Kreirajte nalog na platformi Trans.eu i odlučite da li birate samo pretplatu do najboljeg pomoćnika za rutu ili želite da ga proširite pristupom berzitereta.

Poručite pristup

Imate li pitanja o našem proizvodu?

Na raspolaganju smo vam.

Pozovite nas:

+386 (0)59 082 741

Naša telefonska linija radi radnim danima od 8:00 ujutru do 16:00 popodne.

Da li imate pitanja?
Nazovite nas:

+386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

Loads2GO!
Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

App StoreGoogle Play