Skip to main content

3 Trans.eu funkcije koje će vam pomoći da lako dobijate naloge

3 minuta čitanja

Da li tražite najbolji izvor ponuda? Da li ste zainteresovani za međunarodne rute, unakrsne transporte i kaboražu? Saznajte kako funkcioniše Trans.eu platforma - najveća transportna zajednica u Evropi i berza tereta sa preko 7 miliona ponuda za teret mesečno. Iskoristite u potpunosti funkcionalnosti koje olakšavaju dobijanje tereta, bezbedne transakcije i pomažu u uspostavljanju odnosa sa ugovaračima.

Jasna komunikacija

Iz perspektive korisnika, ključ za sklapanje profitabilnih transakcija je jednostavnost traženja najbolje ponude i transparentne komunikacije. Stoga, na našoj Platofrmi možete koristiti:

✅ Napredni filter i sistem obaveštenja

Da biste pronašli najbolje ponude, na Trans.eu možete koristiti filtere koji odredjuju npr. mesto i datum utovara i istovara, tonaža, merači utovara, tip vozila, način utovara, sertifikati, vrsta utovara i cena. Ovi filteri se mogu slobodno sačuvati i konfigurisati. U aplikaciji Loads2GO je takođe moguće pretraživati terete duž rute.

✅ Komunikator koji vam omogućava da pretražujete celu bazu podataka korisnika Platforme.

Ovo je verovatno najčešće korišćeni alat na Trans.eu berzi. Omogućava vam da lako započnete razgovore sa potencijalnim klijentima. Komunikator ima tri kartice: nedavni razgovori, konteksti (grupisane glavne teme razgovora) i kontakti.

U mesindžeru možete brzo da proverite vizit kartu sagovornika, uključujući njihovu ocenu i kontakt podatke. Tamo možete voditi i napredne pregovore. Nakon traženja odgovarajućeg tereta (kartica “Pretraga utovara”), jednostavno kliknite oblačić za razgovor i predložite cenu. Tokom razgovora sa klijentom, ponuda će biti u kartici “U toku pregovora i gledano”. Kada obe strane postignu dogovor, ponuda će se pojaviti na kartici “Prihvaćeno”.

Važno je da komunikator ima ugrađen prevodilac koji vam omogućava da lako pregovarate na bilo kom jeziku.

Uskoro ćete u aplikaciju Loads2GO moći da dodate bazu podataka kontakata sa svog telefona ili Trans.eu naloga.

Pročitajte takođe: Trans.eu berza: najlakši način za pronalaženje tereta

Trans.eu – najsigurniji izbor za prevoznika

Jedna od najvažnijih vrednosti Trans.eu je bezbednost. Svaka kompanija koja se pridruži našoj Platformi prolazi kroz proces autorizacije. Kada postane deo Trans.eu zajednice, njegove aktivnosti se prate. Ovo nam omogućava da stvorimo mrežu proverenih izvođača.

Pročitajte takođe: Autorizacija na Trans.eu – zašto je pravimo, kako funkcioniše i zašto se isplati.

Na nivo bezbednosti utiču i svi korisnici koji mogu:

✅ Pošaljite i proverite recenzije o klijentu

Izrada kredibiliteta klijenta sa ocenama je veoma popularno rešenje, dostupno na većini trgovačkih platformi i onlajn prodavnica. Takođe možete koristiti Trans.eu da izrazite svoje mišljenje o saradnji sa vašim klijentom ili ugovaračem. Kako to možete učiniti?

  • 👉 Uslov za podnošenje ocene i postavljanje komentara je zaključivanje formalne transakcije na Platformi.
  • 👉 Nakon obavljenih formalnosti i istovara, imate 120 dana da date ocenu – maksimalno 5 zvezdica ⭐.
  • 👉 Takođe možete dodati komentare. Ako je ocena ispod 4 zvezdice, pojavljuju se predlozi “Šta je bilo loše”, gde možete da izaberete komentare u vezi sa vremenom plaćanja, komunikacijom sa klijentom ili problemima sa istovarom. Takođe možete napisati svoj komentar. 

Zašto je ocenjivanje i komentarisanje toliko važno i korisno? Omogućava transparentan način razmene iskustva iz rada sa ugovaračem i identifikuje kompanije koje su variabilne i najpouzdanije. Ocene i komentari su javno vidljivi. Svaki korisnik može da ih pregleda čak i pre početka pregovora.

Mape i traženje duž rute

Kada govorimo o funkcionalnostima Platforme, vredi pomenuti dodatne mogućnosti koje nudi desktop verzija mape i opciju pretraživanja duž rute u aplikaciji Loads2GO.

✅ Mape koje uzimaju u obzir ograničenja na putu 

Izborom opcije mape optimizovati svoju rutu vožnje. Naša platforma će vam pomoći da odaberete najbolju moguću varijantu, uzimajući u obzir putna i ekološka ograničenja. Uskoro će ovaj modul biti proširen dodatnim funkcijama i omogućiće vam da precizno izračunate najbolje rute, a time i naveći profit.

✅ “Traži duž rute” opcija

Ako koristite berzu na svom telefonu, odnosno aplikaciju Loads2GO, nakon podešavanja filtera, omogućite funkciju “traži duž rute”. Na osnovu GPS-a u vašem telefonu, aplikacija će predložiti ponuda iz najbližih gradova. A ako pristanete da primate obaveštenja, aplikacija će vas obavestiti o ponudama koje ispunjavaju vaša očekivanja. To znači da ne morate stalno da pretražujete ponude.

“Traži duž rute” je dobro rešenje, posebno za ljude koji traže dodatni teret i male transportne kompanije.

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play