Skip to main content

5 najvažnijih funkcionalnosti na Trans.eu

3 minuta čitanja

Ključ za sklapanje profitabilnih poslova i izgradnju odnosa sa špediterima je jednostavnost pronalaženja najboljih ponuda iz perspektive korisnika i jasne komunikacije. Stoga, na našoj Platformi korisnik ima na raspolaganju:

Transparentna komunikacija

Da bi lakše pronašli najbolje moguće ponude, Trans.eu ima opsežne filtere koji navode, između ostalog, mesto i datume utovara i istovara, tonažu, veličinu utovarnog prostora, tip tereta, način utovara, sertifikate, vrstu tereta i cenu. Ovi filteri mogu biti slobodno sačuvani i konfigurisani. U Loads2GO! aplikaciji, dodatno je moguće tražiti utovare duž rute.

✅ Napredni sistem filtera i obaveštenja.

5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu
5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu
5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu

✅ Komunikator, koji vam omogućava da pretražite celu korisničku bazu Platforme.

Ovo je verovatno najprošireniji alat na Trans.eu berzi. Omogućava vam da lako i brzo uspostavite razgovore sa potencijalnim klijentima. Ima tri kartice: nedavne razgovore, kontekste (grupisane glavne teme razgovora) i kontakte.

5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu

U komunikatoru imamo mogućnost brzog pregleda vizitkarte klijenta, sa njegovom ocenom i kontakt informacijama. Alatka takođe omogućava napredne pregovore. Nakon traženja odgovarajućeg tereta (kartica “Search freight”), možemo kliknuti na opciju za razgovor i ponuditi cenu. Tokom razgovora sa klijentom, ponuda će biti na kartici “Under negotiation and observed”. Nakon što obe strane postignu sporazum, on će se naći na kartici “Accepted”.

5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu
5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu

Važno – u komunikator je ugrađen prevodilac, koji vam omogućava da neprimetno pregovarate na bilo kom jeziku.

5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu

Pročitajte i: Zaradite više i radite bolje uz Loads2GO! aplikaciju

Želite li da saznate više o tome kako komunikator funkcioniše? Kliknite ovde

Trans.eu – najsigurniji izbor za prevoznika

Jedna od najvažnijih vrednosti Trans.eu je bezbednost. Svaka kompanija koja se pridruži našoj Platformi mora da prođe kroz proces autorizacije. Zauzvrat, jednom kada postane deo Trans.eu zajednice, njene aktivnosti se prate. To nam omogućava da napravimo mrežu proverenih klijenata.

Pročitajte i: Kako se registrovati na Trans.eu platformu i autorizovati svoj nalog?

Na nivo bezbednosti utiče i svaki korisnik pomoću alatki kao što su:

✅ Mogućnost nabrajanja i provere recenzija klijenata

Izgradnja kredibiliteta klijenata kroz ocenjivanje je veoma popularno rešenje, dostupno na većini trgovačkih platformi ili online prodavnica. Trans.eu korisnici takođe imaju priliku da iznesu svoje mišljenje o saradnji sa svojim nalogodavcem ili klijentom. Kako?

5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu

👉 Preduslov za ocenjivanje i postavljanje komentara je zaključak formalne transakcije na Platformi.

👉 Kada se papirologija završi i istovari, prevoznik ima 120 dana da da ocenu – najviše 5 zvezdica⭐.

👉 Takođe je moguće dodati komentare.

Ako je ocena ispod 4 zvezdice, postoje odzivnici “Šta je pošlo naopako?” gde možete da izaberete komentare o vremenu plaćanja prevoza, komunikaciji sa klijentom ili problemima sa istovarom. Postoji i opcija da napišete sopstveno mišljenje.

5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu

Zašto je ocenjivanje i komentarisanje važno i korisno?

Omogućava vam da transparentno podelite svoje iskustvo rada sa određenim klijentima i identifikujete preduzeća koja su najpouzdanija i vredna poverenja. Ocene i komentari su javno vidljivi. Svaki korisnik može da se upozna sa njima, čak i pre početka pregovora.

Želite li da saznate više o davanju ocena i referenci? Kliknite ovde

✅ Transakcije sa garancijama plaćanja

Negativan, ali nažalost čest fenomen na tržištu transporta su produženi uslovi plaćanja za završen transport. Može se desiti i da, iz raznih razloga, nalogodavac uopšte neće moći da ispuni ugovor. Zato je Trans.eu, zajedno sa svojim partnerima, implementirala rešenja koja pomažu prevoznicima da održe likvidnost i bezbednost transakcija.

Loads2GO! – Trans.eu berza na vašem telefonu

Kad smo već kod funkcionalnosti Platforme, ne možemo ne pomenuti dodatne mogućnosti koje pruža Loads2GO! aplikacija! Pored gore pomenutih rešenja, ima i:

✅ Opciju pretraživanja po ruti

Kada izaberete filtere za pretragu koji su vam potrebni, samo uključite funkciju “search by route”. Na osnovu GPS-a telefona, aplikacija će predložiti ponude iz najbližih gradova. Takođe je dobro pristati na primanje obaveštenja. Ako se iz te lokacije pronađu utovari koji se podudaraju sa smernicama, aplikacija će vas sama obavestiti o tome. Na ovaj način ne morate stalno sami da pregledate ponude.

“Search by route” je dobro rešenje posebno za one koji žele da imaju dotovare, i mala transportna preduzeća.

5 nejdůležitějších funkcí na Trans.eu

Da li imate pitanja?
Nazovite nas:

+386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

Loads2GO!
Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

App StoreGoogle Play