Skip to main content

5 razloga da koristite Loads2GO!

2 minuta čitanja

Želite li trenutni pristup utovarima sa bilo kog mesta, bilo kada? Ili bi više voleli da vas sami pronađu? Da li cenite pogodnost, udobnost i uštedu vremena? Sve ovo dobijate sa besplatnom Loads2GO! aplikacijom koja je integrisana u Trans.eu platformu! Ovo je najlakši način da uvek imate aktuelne ponude pri ruci.

Razlog 1: Pogodnost – Teret uvek tu gde ste i vi!

Da li ste na putu ka istovaru i nemate potvrđen transport za povratak? Ili možda tražite još dotovara, ali nemate laptop sa sobom? To je sasvim u redu! Sve što treba da uradite je da imate telefon sa Loads2GO! instaliranom aplikacijom.

Telefon u džepu = tovari u džepu. Kada otvorite aplikaciju, imate trenutni pogled na nove ponude, u bilo kom trenutku, gde god da se nalazite. Nećete propustiti zanimljive ponude kada nemate pristup računaru. Da li ste na pauzi, stojite u redu na kasi, ili se možda samo opuštate negde sa telefonom? Ovo je vreme za pregledanje novih ponuda!

2. razlog: Ušteda vremena – Ponude vas pronalaze

Želite li da izabrane ponude automatski dođu do vas? I mislimo na ponude za određeni tip vozila i rute za koje ste zainteresovani? U Loads2GO! možete postaviti sve filtere za pretragu i omogućiti obaveštenja. Aplikacija će vas obavestiti kada se pojavi ponuda koji odgovara vašim očekivanjima.

Da li čekate odgovor potencijalnog klijenta u vezi sa cenom ili prihvatanjem vaših uslova? Ne morate stalno osvežavati stranicu. Uštedite vreme! Sačekajte da se obaveštenje pojavi na telefonu, a zatim nastavite razgovor kada primite poruku.

A ako ste na putu i zainteresovani ste za teret u regiji u kojoj se nalazite, možete koristiti i “Search by route”. Sve što treba da uradite je da dozvolite aplikaciji da koristi GPS vašeg mobilnog telefona i ona će vam predložiti ponude iz najbližih gradova. Takođe možete koristiti sopstvenu lokaciju da biste odredili mesto za utovar ili istovar i samo sačekajte dok vam ne stigne ponuda za utovar.

3. razlog: Praktičnost – Berza tereta na telefonu

Loads2GO! aplikacija je u potpunosti kompatibilna sa Trans.eu platformom – sve promene izvršene u aplikaciji na telefonu se odmah čuvaju u verziji pretraživača – i obrnuto. Aplikacija je besplatna za sve pretplatnike platforme i možetete se prijaviti u obe verzije sa istim podacima. Da li ste se ikada našli na putu i osoba koja traži tovar iz kancelarije mora da se konsultuje sa vama u vezi ponude? Nema problema. Imate pristup svemu što se dešava na vašem profilu u realnom vremenu.

Razlog 4: Jednostavnost: Možete pregovarati i sklapati ugovore preko telefona

Ne morate da zovete, šaljete e-poruke ili uključite platformu na računaru. Loads2GO! aplikacija ima ugrađeni messenger koji vam omogućava da pregovarate o uslovima i sklapate dogovore sa nekoliko klikova! Arhivu razgovora možete pregledati i u bilo kom trenutku.

5. razlog: Bezbednost: Potpune informacije o klijentima

Bezbednost transakcija je preduslov za likvidnost vašeg preduzeća. Aplikacija pruža način provere potencijalnih klijenata. Loads2GO! vam omogućava da vidite detalje ponude, podatke kompanije i ocene, uključujući TransRisk indeks, što je poseban pokazatelj pouzdanosti plaćanja.

Ne čekajte! Preuzmite jedinstvenu Loads2GO! aplikaciju i osetite slobodu rada sa njom. Ukoliko imate telefon u ruci:

✅Kliknite ovde da biste preuzeli aplikaciju za Android

✅Kliknite ovde da biste preuzeli aplikaciju za IOS

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play