Skip to main content

Isplanirajte svoju najprofitabilniju rutu. Najbolji pomoćnik za rute

3 minuta čitanja

Nova alatka će vam omogućiti da brzo isplanirate najbolju rutu za vaš transportni nalog. Saznaćete više o putarinama, ograničenjima saobraćaja i koristiti najnovije mape.

Najbolji pomoćnik za rutu je naziv nove funkcije. Omogućava vam da brzo i efikasno izračunate troškove transporta. Ali to je više od obračuna troškova. Novo rešenje će vam omogućiti da odredite najbolju rutu, izbegnete deonice sa ograničenjima transporta i pronađete alternativne pravce. Ovo je odličan alat koji će vam pomoći da pregovarate sa klijentima na još efektivniji način.  

Brzo i precizno

S obzirom na tešku situaciju na transportnom tržištu i konkurenciju za svaku porudžbinu, brzina donošenja odluka je najvažnija. Najbolji pomoćnik za rutu će jednostavno dozvoliti prevozniku da zaradi više. I da prima narudžbine sa najvećim mogućim profitom. 

To je rešenje za svakog prevoznika. Kako za transportnu kompaniju koja posluje na fiksnim rutama, tako i za onu koja traži posao na novim rutama. U oba slučaja, novi mehanizam će precizno izračunati troškove izvršenja naloga i ukazati na najbolji rutu za to. Novi alat će uzeti u obzir troškove potrošnje goriva, proveriti trenutne putarine, ekološka ograničenja itd. I što je najvažnije, sve će uraditi brzo. 

Sve na jednom mestu

Inovativno rešenje učiniće da se ceo proces ispunujavanja odvija na jednom mestu. Od pronalaženja klijenta na Trans.eu, preko odabira porudžbine, obračuna troškova i dobiti, pregovaranja sa kupcem do finalizacije ugovora. Sve u bezbednom okruženju, znajući će Platforma osigurati da zaključite ugovor sa pouzdanim klijentom. 

Uverite se i sami da najbolji pomoćnik za rutu nije marketinški trik, već prava podrška svakom prevozniku. Danas su transportne kompanije zadovoljne niskim maržama, ali sa novom funkcionalnošću, imate šansu da poboljšate stanje svog poslovanja. 

Zašto koristiti novo rešenje? 

  • Mnoge mogućnosti: možete izračunati troškove, ali i da odaberete rutu bez ekoloških ograničenja i dodatnih naknada. 
  • Nove detaljne mape: iscrtajte rutu koja uzima u obzir potrošnju goriva vašeg vozila, dužinu rute i ograničenje puta. 
  • Širok spektar aktivnosti: alatka će vam ponuditi alternativne, isplativije rute, tako da možete da se otvorite za nove porudžbine. 
  • Manje praznih kilometara: možete brzo pronaći porudžbinu na Platformi i isto tako brzo izračunati realne troškove.
  • Preciznija računica porudžbine: možete bolje ceniti sopstveni rad. 

Ovo tehnološko rešenje omogućiće vam da brzo izračunate troškove nastale na datoj ruti, kao i očekivanu dobit.. Samo unesite fiksne troškove koje, kao prevoznik, redovno snosite: troškove plate, plaćanje zakupa i druge finansijske troškove. Ukratko, najbolji pomoćnik za rutu će vam pomoći da se organizujete i održite poslovanje. 

Koje su prednosti korišćenja najboljeg pomoćnika za rutu?

  • Pristup svim informacijama na jednom mestu. Prilikom planiranja rute nije potrebno da koristite dodatne aplikacije i programe. Sve što vam treba je pristup Trans.eu. 
  • Brzina rada. Ne morate ručno da izračunate da li će određena ruta biti korisna za vas u smislu vremena i novca. Za nekoliko sekundi dobićete informacije koje su vam potrebne za procenu troškova prevoza i izračunavanje najbolje moguće rute. 
  • Pregovarajte sa lakoćom. Prilikom određivanja cene porudžbine, važno je da znate troškove koje morate da snosite. Pomoću najboljeg pomoćnika za rutu možete lako da ih demonstrirate. To će vam dati čvrste argumente kada pregovarate sa klijentom.

Da li ste zainteresovani za najboljeg pomoćnika za rutu?

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play