Skip to main content

Loads2GO! aplikacija koja vam pomaže da pronađete najbolje ponude

2 minuta čitanja

Nakon teške 2023. godine, vidimo značajan porast ponuda za prevoz tereta, kako za vozila ispod, tako i preko 3,5 t GVW. Ovo je odlična prilika da razvijete svoje poslovanje i obezbedite finansijsku likvidnost. Loads2GO! aplikacija može da pomogne u ovom procesu jer vam omogućava da tražite ponude iz Trans.eu berze pomoću telefona.

Zašto koristiti aplikaciju?

Digitalizacija je jedan od stubova razvoja transportnih preduzeća, posebno u svetlu nestabilne situacije na tržištu. Ona može da pomogne da se dnevni rad pojednostavi i prevede u opipljivu zaradu.

Ne vredi se ograničavati na digitalna rešenja, jer jednostavno korišćenje može značiti veću uštedu.

Robert Zarzecki, direktor kompanije Citronek Trans Energi

Važno je da digitalizacija uopšte ne mora da znači uvođenje obimnih alata, već korišćenje jednostavnih aplikacija kao što je Loads2GO!. Omogućavaju vam da uštedite vreme, bolje upravljate teretnim prostorom ili tražite teret. Očigledno je da neće rešiti sve probleme, ali mogu bar da ublaže neke od njih. Upotreba praktičnih, jednostavnih rešenja, od kojih implementacija zahteva, na primer, samo instalaciju na mobilnom telefonu, najjednostavniji je način da olakšate svakodnevni rad i povećate efikasnost.

Loads2GO! Utovari vas pronalaze sami

Prednost Loads2GO! aplikacija je da vam omogućava pristup berzi Trans.eu u bilo kom trenutku i sa bilo kog mesta. To je koristan alat kako za male preduzetnike koji takodje traže teret i voze teret, tako i za ljude koji rade u većim kompanijama koji više vole obavljati zadatke sa telefonom u ruci.

Koje su njegove najveće prednosti?

  • 👉 Pomaže u smanjenju praznih vožnji. Loads2GO! vam omogućava da podesite opciju “Pretraži po ruti”, koja koristi GPS za predlaganje ponuda iz najbližih gradova i mesta. Takođe možete koristiti sopstvenu lokaciju da biste odredili mesto utovara ili istovara.
  • NE VRAĆAJTE SE PRAZNI. Koristite Loads2GO! aplikaciju, popunite svoj teretni prostor porudžbinom sa vaše lokacije i zaradite na sledećem teretu.
  • 👉 Štedi vreme. Najbolje ponude dolaze i odlaze veoma brzo. Koristite aplikaciju za podešavanje filtera za koje ste zainteresovani, dozvolite da se šalju obaveštenja i onda samo sačekajte da ponude stignu do vas.
  • DOBIJTE NAJBOLJE PONUDE. Iskoristite priliku da se informišete o tovaru po meri i izaberete optimalne porudžbine.
  • 👉 Pojednostavljuje i ubrzava pregovore. Jedna od funkcija koju korisnici aplikacije najviše hvale je messenger, koji im omogućava da ćaskaju i uzimaju porudžbine od klijenata.
  • OLAKŠAJTE SVAKODNEVNI POSAO i zaključite transakcije sa mobilnog telefona.
  • 👉 To daje osećaj sigurnosti. Aplikacija vam pomaže da proverite potencijalnog klijenta. Omogućava vam da prikažete detalje ponude, podatke kompanije i ocene, uključujući TransRisk indeks, što je poseban pokazatelj pouzdanosti plaćanja.
  • RADITE SA POUZDANIM KLIJENTIMA. Proverite kompaniju sa kojom pregovarate.

Gde preuzeti aplikaciju?

Probajte Loads2GO! aplikaciju Otkrijte prednosti pristupa berzi transporta gde god da se nalazite i osigurajte svoju finansijsku likvidnost u teškim vremenima.

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play