Skip to main content

Najbolji Pomoćnik Za Rutu. Štaje to i kako funkcioniše

2 minuta čitanja

Trenutna situacija na tržištu transporta zahteva veoma odgovorno upravljanje finansijama kompanije. Ključ ovog procesa je svesno planiranje troškova i optimalno planiranje rute koje uzima u obzir putarinu i količinu i cenu utrošenog goriva. Da bismo olakšali poslovanje u ovoj oblasti, kreirali smo najbolji pomoćnik za rutu za sve korisnike Trans.eu platforme.

Šta je najbolji pomoćnik za rutu.

Najbolji pomoćnik za rutu je alat koji vas transparentno informiše o:

  • 👉 Procenjenim troškovima goriva u vezi sa planiranim transportom;
  • 👉 trenutnim putarinama na odabranoj ruti;
  • 👉 ograničenju u saobraćaju – kako vezana za standarde za ispušnu emisiju i periodične zabrane;
  • 👉 ograničenju za vozilo na odabranoj ruti – vezana za težinu i veličinu.

Šta dobijate korišćenjem najboljeg pomoćnika za rutu?

  • ✅ Pristup svim informacijama na jednom mestu Prilikom planiranja rute nije potrebno da koristite dodatne aplikacije i programe. Sve što vam treba je pristup Trans.eu!
  • ✅ Brzo delovanje Ne morate ručno da izračunavate da li će određena ruta biti korisna za vas u smislu vremena i novca. Za nekoliko sekundi dobićete informacije koje su vam potrebne za procenu troškova prevoza i izračunavanje najbolje moguće rute.
  • ✅ Pregovarajte sa lakoćom Prilikom utvrđivanja cene porudžbine, važno je da znate troškove koje morate da snosite. Pomoću najboljeg pomoćnika za rutu možete lako da ih demonstrirate. To će vam dati čvrste argumente kada pregovarate sa klijentom.
  • ✅ Nove mape Nove mape na Trans.eu vam pomažu da dobijete još preciznije rute. Bilo da koristite fiksne rute ili tražite nova odredišta, možete da istražite alternative koje uzimaju u obzir razliku u potrošnji goriva, dužini rute i ograničenjima na putu. Kako funkcioniše najbolji pomoćnik za rutu

Da biste koristili najboljeg pomoćnika za rutu, potrebno je da sledite samo dva koraka!

KORAK 1: Nakon što ste pronašli ponudu tereta za koju ste zainteresovani, idite na karticu “Route”

KORAK 2: Popunite ključna polja koja navode parametre transporta:

  • 👉 težina tereta;
  • 👉 CO2e klasa emisije;
  • 👉 profil vozila.

Takođe možete odabrati dodatne opcije: izbegavanje putarine, isključivanje određenih lokacija ili uzimanje u obzir ekoloških ograničenja PTV-a.

Ne morate ništa drugo da radite!

Za samo nekoliko sekundi, najbolji pomoćnik za rutu automatski izračunava potencijalne troškove goriva, sabira putarine i proverava ograničenja saobraćaja. Dovoljno jednostavno? Tako je! Uverite se i sami kako u praksi funkcioniše najbolji pomoćnik za rutu.

Koliko košta najbolji pomoćnik za rutu?

Svim Trans.eu pretplatnicima je pružena prilika da tri meseca besplatno isprobaju pogodnosti najboljeg pomoćnika za rutu! Posle ovog perioda, na vama je šta će se dalje dešavati.

Alatku možete kupiti za 20EUR/mesečno za dva računa i 5 EUR/meseca za svaki dodatni račun. Ako odlučite da ne kupite alatku, ona će automatski biti deaktivirana sa vašeg naloga. Uverite se i sami zašto vredi koristiti najboljeg pomoćnika za rutu. Isplanirajte najbolji moguću rutu odmah!

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play