Skip to main content

Nova verzija Loads2GO

3 minuta čitanja

Prošlo je 8 godina od kada je Trans.eu kreirao prvu mobilnu aplikaciju. Ovo je dobro vreme da podelimo naša dostignuća, promene i deo istorije iza nas u Loads2GO!. Priželjkivani uspeh nastavlja da pomera svoje granice i trudimo se da aplikacija radi savršeno.

Brzo putovanje nazad kroz vreme

TransExpress je bila prva mobilna aplikacija Trans.eu. Pokrenut je 2016. godine. Od samog početka, fokus je bio na jednostavnosti i lakoći korišćenja. Prve funkcije omogućile su pretraživanje i preuzimanje ponuda putem Android telefona. Ponude su dostavljene u realnom vremenu. Inicijalni testovi aplikacije bili su za 1.000 korisnika. U narednim godinama uvedene su mnoge nove funkcije, kao što su traženje tereta na mapi, praćenje ponuda kompanije, informacije o udaljenosti tereta i mestu utovara i istorija rute.

Još 2020. godine Trans.eu platforma je bila jedina berza koja je nudila mobilni pristup.

Telefon je postao jedan od osnovnih alata za vođenje biznisa i zarađivanje novca. Bio bi greh ne dati prevoznicima priliku da traže tovare na uređaju koji uvek imaju sa sobom. Namera nam je da Loads2GO! razvijemo na takav način da na kraju postane samodovoljna aplikacija. Ona koja će vam omogućiti da upravljate celim procesom – od pronalaženja tereta, do izvršenja naloga i njegove procene.

Krzysztof Naparty, menadžer produkta, Trans.eu

Osnivanje Loads2GO!

Godina 2020. bila je značajna za TransEkspres. Aplikacija je redefinisana i tako je osnovan Loads2GO! projekat. Korisnici su dobili još bolju i intuitivniju mobilnu aplikaciju.

Uporedo sa razvojem aplikacije, uveli smo niz novih funkcija koje su pozitivno ocenjene od strane korisnika. Loads2GO! je sada u potpunosti integrisan sa Trans.eu platformom. Može se preuzeti i sa Google Play Store-a i sa AppStore-a.

Aplikacija Loads2GO! je 2024. godine nominovana za prestižne nagrade Mobile Trends u kategoriji “Poslovno rešenje bazirano na mobilnim uređajima”.

Nova slika Loads2GO

Nakon višegodišnjeg kontinuiranog razvojnog rada, došao je trenutak da se dizajn aplikacije dovede do savremenih standarda. Zato nam je danas zadovoljstvo da predstavimo novu verziju Loads2GO.

Ovo nije kraj razvoja Loads2GO!. Još uvek radimo na poboljšanju aplikacije i prilagođavanju je očekivanjima korisnika. Razumemo kako se tržište menja i svakodnevno odgovaramo na njegove potrebe.

Zajedno sa Loads2GO! aplikacijom želimo da pratimo transportne kompanije u svakoj fazi njihovog poslovanja i olakšamo im svakodnevni rad.

Aplikaciju trenutno koristi više od 90 000 korisnika.

Koristite Loads2GO aplikaciju za pretragu ponuda na Trans.eu

Loads2GO je najlakši način za dobijanje tereta na tržištu. Saznajte kako Trans.eu berza funkcioniše na vašem mobilnom telefonu.

Koje su glavne prednosti Loads2GO?
  • 👉 Pomaže u smanjenju praznih kilometara. Loads2GO! vam omogućava da postavite opciju “Pretraga po ruti”, koja će pomoću GPS-a predložiti ponude iz najbližih gradova. Takođe možete da koristite sopstvenu lokaciju za određivanje mesta utovara ili istovara.
  • NE VRAĆAJTE SE PRAZNI. Koristite Loads2GO! aplikaciju, popunite svoj utovarni prostor teretom iz vašeg kraja i zaradite više na sledećoj pošiljci.
  • 👉 Štedi vreme. Najbolje ponude dolaze i prolaze veoma brzo. Koristite aplikaciju da podesite filtere za koje ste zainteresovani, dozvolite slanje obaveštenja, a zatim samo sačekajte da ponude stignu do vas.
  • PRIMAJTE NAJBOLJE PONUDE. Primajte obaveštenja o zanimljivim cenama prevoza i izaberite najbolje ponude.
  • 👉 Pojednostavljuje i ubrzava pregovore. Jedna od najhvaljenijih karakteristika aplikacije je messenger, koji omogućava korisnicima da ćaskaju i dobijaju ponude od klijenata. Poseduje ugrađeni prevodilac, koji vam omogućava da pregovarate sa klijentima iz celog sveta.
  • OLAKŠAJTE SVAKODNEVNI POSAO i zaključite transakcije sa mobilnog telefona.
  • 👉 Daje osećaj sigurnosti. Aplikacija vam omogućava da verifikujete potencijalnog klijenta. Omogućava vam da vidite detalje ponude, podatke kompanije i ocene, uključujući TransRisk indeks, poseban pokazatelj kredibiliteta plaćanja.
  • RADITE SA POUZDANIM KLIJENTIMA. Proverite kompaniju sa kojom pregovarate.
Preuzmite Loads2GO sada!

Ne oklevajte, preuzmite tovar sa bilo kog mesta na svetu. Sve što vam je potrebno je telefon kako biste omogućili da vas ponude pronađu.

👉 Ako imate Android telefon, preuzmite aplikaciju sa Google Play-a.

👉 Ako vaš telefon koristi IOS sistem, preuzmite aplikaciju preko AppStore.

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play