Skip to main content

Potražite utovare duž rute i povećajte svoju zaradu!

1 minuta čitanja

Kao prevoznik, savršeno dobro znate da je svaki centimetar napunjenog prostora u vozilu potencijalna zarada. Verovatno se nađete u situaciji da, nakon utovara glavnog tereta, i dalje postoji slobodan prostor koji bi mogao da se koristi bez prekoračenja ograničenja težine. Platforma Trans.eu ima savršeno rešenje za vas, koje vam omogućava da još efikasnije koristite svoje vreme i utovarni prostor - traženje utovara duž rute!

Ovo je jedinstvena funkcija koju nećete pronaći ni na jednoj drugoj berzi tereta. Dostupno i u desktop verziji i u programu Loads2GO! mobilna aplikacija. Trans.eu korisnici koji je već koriste ne mogu da zamisle da rade bez ove funkcionalnosti. Pridružite se grupi zadovoljnih prevoznika koji maksimalno povećavaju svoj profit.

Pogledajte kako to funkcioniše!

Traženje utovara duž rute – verzija na pretraživaču.

1️⃣ Navedite svoje potrebe

Koristite detaljne filtere za pretragu da biste naveli tačne kriterijume prevoza – mesto za utovar i istovar, vrstu vozila ili željeni datum. To će vam omogućiti da uštedite vreme i fokusirate se samo na ponude koje ispunjavaju vaša očekivanja.

2️⃣ Otkrijte prilike na mapi

Kliknite dugme “Show on map” da biste saznali gde se tačno nalazi utovar koje odgovara vašim kriterijumima.

3️⃣ Prilagođavanje pretrage ruti

Izaberite “along the route” i podesite radijus koji vam odgovara. Sada vidite samo one tovare koji se savršeno uklapaju u vašu rutu.

4️⃣ Pronađite i pregovarajte

Pregledajte dostupne utovare, odaberite ponudu koja vam odgovara i započnite razgovore o prevozu direktno sa mape. Jednostavno je, brzo i super prikladno!

Zapamtite da naša Platforma omogućava fleksibilno prilagođavanje rute. Možete lako da prevučete tačke utovara i istovara na mapi. Lista dostupnih prevoza će se automatski ažurirati. Na ovaj način nećete propustiti nijednu atraktivnu ponudu, čak i ako vam se planovi promene!

💡 Savet: Želite da budete u toku sa najnovijim ponudama? Osvežite stranicu da biste videli nove ponude dostupne na vašoj ruti.


Traženje utovara putem GPS-a – u Loads2GO! Aplikaciji

1️⃣ Deljenje GPS signala

Uverite se da delite lokaciju na telefonu.

2️⃣ Podešavanje odgovarajućih filtera

Za pretragu Loads2GO! aplikaciji kliknite na karticu “Search” i unesite sačuvane filtere. Dodajte novi filter i kliknite na lokaciju za utovar, a zatim izaberite “Search along my route”. Zatim podesite lokaciju za istovar. Zahvaljujući GPS koordinatama, aplikacija će u realnom vremenu tražiti ponude za prevoz tereta u blizini vašeg vozila.

3️⃣ Uključite obaveštenja

Primite obaveštenja o novim, zanimljivim ponudama za prevoz. Na ovaj način, bićete sigurni da ste u toku sa najnovijim ponudama koje se savršeno uklapaju u vašu rutu.

Iskoristite mogućnosti koje nudi napredna GPS pretraga i učinite vaš rad još efikasnijim!

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play