Skip to main content

Gde tražiti naloge za transporte?

3 minuta čitanja

Svaki prevoznik brine o tome da njegovo poslovanje teče nesmetano. Želeći da maksimizira kapacitet svoje flote, trebalo bi da teži smanjenju neisplativih vožnji. Međutim, konkurencija u industriji se stalno povećava, što otežava pronalaženje besplatnog tereta. Ovde se postavlja pitanje: gde tražiti narudžbine za transport da ne biste brinuli o budućnosti?

Kako tražiti narudžbine za transport?

WUz kontinuirani rast tržišta TSL kako na domaćem tako i na međunarodnom nivou – merilo uspeha u transportnoj industriji je mali broj praznih vožnji. Kako potražnja za besplatnim teretom raste, načini za brzo pronalaženje robe za transport u blizini se množe. Gde tražiti naloge za transport? Prevoznici mogu da biraju između nekoliko rešenja, kao što su špediterske kompanije,  privatni kontakti i internet, ali čitav niz opcija može da pruži samo berza.

Gde tražiti naloge za transport?

Svaki preduzetnik koji se pita gde da traži narudžbine za teret sigurno je čio za berzu tereta. Ovo je nesumnjivo najbolji izvor traženja besplatnog tereta. Njegove prednosti su sasvim jasne. Transportna razmena olakšava prevoznicima komunikaciju sa proizvodnim i špediterskim kompanijama, značajno ubrzavajući transakcije. Pored toga garantuje sigurnost, jer svaki korisnik mora proći proces verifikacije prilikom kreiranja naloga. O fleksibilnosti u ugovaranju da i ne govorimo. Prevoznik koji koristi berzu ima potpuno slobodne ruke u izboru transportnih naloga.

Odgovor na pitanje gde tražiti transportne naloge, međutim, nije tako jednostavan. Vlasinici transportnih kompanija suočavaju se sa izborom jedne od mnogih besplatnih berzi tereta. Međutim, najsigurnije rešenje na tržištu već dugi niz godina je Platforma Trans.eu. Zašto je vredno da se prijavite na to?

Pročitajte takođe: Trans.eu berza – najlakši način za pronalaženje transportnih naloga.

Utovari koji odgovaraju vašim potrebama

U Trans.eu ne morate da razmišljate o tome kako da tražite utovare za transport. Oni sami dolaze do vas. Stotine hiljada tereta iz Evrope se dnevno izlistava na platformi, koja se može pronaći pomoću preciznih filtera. Vlasnik transportnog preduzeća će ovde pronaći sve što mu je potrebno, bez obzira na veličinu voznog parka ili prirodu pošiljku koje obavlja.

Mobilni pristup

Prevoznici vrlo često žive u žurbi, radeći mnoge stvari na daljinu. Tada prepreka postaje kako pronaći transportne naloge na telefonu. Zahvaljujući berzi Trans.eu, problem se rešava sam od sebe. To je zato što u ceni pretplate dobijate pristup Loads2Go! aplikaciji, koja omogućava mobilni pristup ponudama kada god je to potrebno.

Veći profit i ušteda vremena

Gde tražiti transportne poslove da biste unapredili svoje poslovanje? Upravo na Trans.eu! Berza omogućava pristup hiljadama tereta domaćih i stranih špeditera, kao i direktno od proizvođača (trenutno ih ima blizu 6.000), sa kojima možete da ugovarate pod sopstvenim uslovima. Brzo i praktično dogovaranje cena, automatsko prevođenje na komunikatoru, eliminisanje praznih vožnji, veći profit od vožnji – sve ovo i još mnogo toga nudi naša transportna berza. 

Kako tražiti naloge za transport?

Najbolje mesto za traženje naloga za transport je platforma Trans.eu. Pružamo ponud eza bilo koju vrstu vozila – iz Poljske i Evrope. Ono što nas izdvaja je naš mobilni pristup, sigurnost završavanja transakcije i brzo plaćanje. Prevoznicima dajemo priliku da unaprede svoje poslovanje, povećaju profit i uštede vreme. Alternativna rešenja nikada neće moći da pruže jednako potpunu uslugu.

Kako dobiti naloge za transport? Ako tražite odgovor na ovo pitanje, registrujte se za besplatan nalog da isprobate našu platformu i brzo ćete videti da ćete zaraditi više sa Trans.eu!

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play