Skip to main content

Kakvi će biti trendovi u transportu 2024. godine? Preuzmite najnoviji izveštaj!

1 minuta čitanja

Situacija u TSL industriji u celoj Evropi je dinamična. Tehnološki napredak, promena zakonske regulative i ekonomska previranja imaju značajan uticaj na način obavljanja transportnih poslova. Očekuje se da će naredna godina biti neizvesna ali zanimljiva. Izazovi sa kojima se ova industrija suočava neprestano se razvijaju, a kompanije moraju biti spremne za buduće trendove i moguće poteškoće u narednoj 2024. godini.


Preuzmite izveštaj i pripremite svoje poslovanje za predstojeće promene u sektoru logistike i transporta. Šta ćete naći zanimljivog u izveštaju?

  • 💡 Analiza stanja na tržištu u odabranim evropskim zemljama. U izradi izveštaja učestvovalo je 15 eksperata koji su predstavili situaciju na tržištu transporta u 13 evropskih zemalja.
  • 💡 Rešenja za aktuelne probleme TSL industrije. Naučićete između ostalog: odakle početi ESG izveštavanje i kako se nositi sa implementacijom tahografa 2.0 i nedostatkom drajvera na tržištu.
  • 💡 Trendovi za predstojeću 2024. Pročitaćete kako će se razvijati cene tereta i goriva, da li će se povećati potražnja za novim kamionima i magacinskim prostorom.
This image has an empty alt attribute; its file name is Report_midtext_RS-2.jpg

“Ceo izveštaj” Tržište transporta i logistike u Evropi. Rezime 2023. Prognoze i trendovi za 2024″ dostupni su besplatno.

    Pišite nam:

    Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

    Da li imate pitanja?
    Nazovite nas:

    +386 (0)59 082 741 Od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 časova

    Loads2GO!
    Preuzmite mobilnu aplikaciju Loads2GO

    App StoreGoogle Play